Scroll Top

01 / STUDIO FABRIKA

Studio Fabrika është një nga studiot e arkitekturës dhe interior dizajnit më të njohura dhe vizionare në Shqipëri.

Që prej vitit 2008, studio u themelua nga dizajnerja dhe artistja vizuale Rovena Agolli, e cila bashkë me ekipin e saj të talentuar të arkitektëve ka realizuar projekte në të gjithë Shqipërinë dhe së fundmi edhe jashtë saj.

Duke zhvilluar shumë projekte te dizajnit te hapësirave të brendshme dhe te jashtme, po ashtu edhe dizenjimin e relievit dhe projektimit urban, pasioni dhe krijimtaria e Studio Fabrikes shpalos një stil unik dhe një qasje autentike ndaj procesit të dizajnit, duke e lidhur atë ngushtë me ndjeshmërinë që ai përcjell.

Fokusi i studios është gjetja e mënyrave inovatore të të shprehurit në dizajn, krijimit të projekteve unike dhe ofrimit të një produkti final të kuruar në detaje.
Qëllimi i saj është të arrije përtej pritshmërisë së klientëve, duke realizuar projekte të një niveli të lartë.

02 / PROJEKTE
REZIDENCIALE
KOMERCIALE
Arkitekturë
0
+
Projekte të realizuar
0
+
Klientë
0
+
Partnerë
11
0
M2 të dizenjuar
03 / Dëshmi të klientëve
trita
Spitali Trita
Menaxheri kryesor

Jemi shumë të kënaqur me punën e jashtëzakonshme të Studio Fabrika në projektimin ambjenteve të brendshëm të Spitalit Trita. Zgjidhjet e tyre inovative në dizajn dhe angazhimi maksimal kanë transformuar hapsirën tonë, duke krijuar një mjedis mikpritës dhe funksional që ka marrë vlerësime pozitive nga personeli dhe pacientët.

bazaart
Butiku Bazaart
Themeluese

Projekti interior i realizuar nga Studio Fabrika për Bazaart Boutique në Tiranë është tepër i arrirë. Përqasje e tyre inovative dhe kujdesi për detajet kanë ndikuar pozitivisht në biznesin tim, duke krijuar një hapësirë luksoze dhe mikpritëse që përshtatet në mënyrë të përsosur me atë çfarë butiku jonë dëshiron ti ofrojë klientit.

properPizza
Proper Pizza
Themelues

Puna e jashtëzakonshme e Studio Fabrika në projektin e realizuar për Proper Pizza, ka ndikuar plotësisht në krijimin e një identiteti unik për biznesit tonë.

04 / KLIENTË
JENI GATI
PËR PROJEKTIN E RADHËS?
flisni
me ne
05 / KËndi i ekspertëve
Ftojmë të gjithë arkitektët e apasionuar të bëhen pjesë e ekipit tonë! Bashkohuni me Studio Fabrika dhe zhvilloni karrierën tuaj.
06 / WE ARE SOCIAL