Scroll Top
Rruga "Dervish Hima", Rezidenca “Ambasador 3”, kati 17, nr. 134, Tiranë, Shqipëri

Resorti Abeille

Koncepti
Format dhe linjat e pastra janë përzgjedhur në harmoni me natyrën. Një kombinim i drurit, gurit dhe qelqit janë përzjerë së bashku në këtë stil arkitektonik, së bashku me gjelbërimin e një natyre të bukur, ku vizitorëve të saj do t'u ofrohet një mikpritje e shkëlqyer.
Përveç akomodimit në vilat dhe suitat prej druri të këtij stili, ata do të shijojnë ushqimin tradicional dhe produktet bio në restorantin panoramik.
Ky projekt do t'i ofrojë shikuesit një panoramë perfekte, e cili krijohet natyrshëm nga ndërthurja e terrenit natyror, peizazhit rural me arkitekturën dhe dizajnin modern.
Vendodhja
Viti

Leave a comment